Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g d'oignons (2 moyens)
- 600 g de filet de poulet, sans peau, fermier, coupé en cubes (3 cm)
- du sel
- du poivre moulu
- 10 brins de coriandre fraîche, effeuillés
- 4 brins de menthe fraîche, effeuillés
- 4 brins de persil plat frais, effeuillés
- 50 g d'huile d'olive, et 4 c. à soupe pour la vinaigrette
- 500 g d'eau
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 955.2 kJ / 228.3 kcal
- Białko
- 23.8 g
- Węglowodany
- 7.4 g
- Tłuszcz
- 11.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 2.9 g
- Sód
- 54.5 mg
Alternatywne przepisy
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min
Blé à l'indienne
20 min
Sardines grillées
15min
Nectar de fruits rouges
5min
Toasts œuf de caille et rillettes de crabe
40 min
Nectar de pomme
5min
MARS Chartreuse Antésite choc - Christophe Aribert
10min
Bœuf en papillote aux légumes verts
45 min
Riz frit au curry et aux crevettes
50min
Noix de saint-jacques à la crème de corail et petits légumes
35min
Sauce citronnée à la menthe
10min
Bœuf aux champignons
30 min