Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés

Bruschetta de laitue au poulet et poivrons caramélisés

3.6 5 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 parts

Składniki

  • de poivron rouge détaillé en lanières
    300 g
  • de sucre en poudre
    90 g
  • de sel
    1 c. à café
  • de vin blanc sec
    120 g
  • d'eau
    100 g
  • d'escalope de poulet, sans peau détaillée en cubes (2 x 2 cm)
    300 g
  • coeurs de laitue
    6
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 filet
  • de crème de vinaigre balsamique
    1 trait

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 321 kcal / 1384 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 21 g
Węglowodany 20 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...