Ragoût de veau printanier

Ragoût de veau printanier

2.8 4 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • citron jaune non traité
    1
  • pommes de terre cireuses (à chair ferme) type ratte
    12
  • artichauts poivrade
    4 - 5
  • oignons nouveaux
    6
  • d'ail
    2 gousses
  • d'huile d'olive
    20 g
  • de sauté de veau coupé en cubes (3 cm)
    600 g
  • de ras el-hanout
    5 g
  • de vin blanc
    200 g
  • de bouillon de légumes
    350 g
  • du sel
  • de petits pois frais
    300 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 407 kcal / 1710 kJ
Białko 38 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 29 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...