
Urządzenia i Akcesoria
Deser kokosowo-pistacjowy
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
20 sztuk
Składniki
-
nasion kardamonu½ łyżeczki
-
orzechów pistacjowych, niesolonych40 g
-
kaszy manny40 g
-
masła plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy30 g
-
wiórków kokosowych100 g
-
mleka250 g
-
cukru50 g
-
migdałów, w płatkach30 g
-
jajka4
-
mleka skondensowanego, słodzonego250 g
-
śmietany, min. 30% tłuszczu100 g
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
167 kcal /
698 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

KUCHNIA SRI LANKI
10 Przepisów
Polska
Polska