
Urządzenia i Akcesoria
Trufle kokosowe z białą czekoladą
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
26 sztuk
Składniki
-
100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
150 g kaszy jaglanej
-
wrząca woda do opłukania kaszy
-
250 g wody
-
40 g oleju kokosowego
-
150 g wiórków kokosowych
-
40 g miodu (opcjonalnie)
-
20 g likieru kokosowego, np. Malibu® (opcjonalnie)
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
91.2 kcal /
381.6 kJ
Białko
1.2 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
9.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

WALENTYNKI
10 Przepisów
Polska
Polska