Oliwa cytrynowo-rozmarynowa
TM5 TM6

Oliwa cytrynowo-rozmarynowa

5.0 (4 oceny)

Składniki

  • 30 - 35 g skórki z cytryny (z 2 owoców), ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
  • 5 g rozmarynu, świeżego (2 gałązki), tylko liście
  • 250 g oliwy z oliwek extra vergine

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
9299 kJ / 2262 kcal
Białko
0.3 g
Węglowodany
0.7 g
Tłuszcz
250 g
Błonnik
8 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy