Oliwa cytrynowo-rozmarynowa

Oliwa cytrynowo-rozmarynowa

4.8 6 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
250 g

Składniki

  • skórki z cytryny (z 2 owoców), ekologicznej, bez białych błonek, pokrojonej na kawałki
    30 - 35 g
  • rozmarynu, świeżego (2 gałązki), tylko liście
    5 g
  • oliwy z oliwek extra vergine
    250 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 892.7 kcal / 3735.2 kJ
Białko 0.3 g
Tłuszcz 99.2 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 15.4 g
Sód 3.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...