
Urządzenia i Akcesoria
Wigilijna zupa migdałowa
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 porcji
Składniki
-
migdałów, w płatkach30 g
-
cukru40 - 60 g
-
cukru waniliowego, wykonanego w TM2 łyżeczki
-
migdałów, blanszowanych150 g
-
rodzynek50 g
-
żurawiny, suszonej50 g
-
kandyzowanej skórki pomarańczowej20 g
-
ryżu120 g
-
mleka1500 g
-
soli1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
470 kcal /
1967.8 kJ
Białko
16.3 g
Tłuszcz
21 g
Węglowodany
59.2 g
Błonnik
5.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ZIMA
10 Przepisów
Polska
Polska