Urządzenia i Akcesoria
Pesto spaghetti with roast pumpkin
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil50 g
-
pumpkin cut into pieces (2-3 cm)400 - 450 g
-
Parmesan cheese50 g
-
fresh basil leaves40 g
-
fresh baby spinach100 g
-
lemon juice only1
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
water1500 g
-
cherry tomatoes (approx. 1 punnet), cut into halves200 g
-
asparagus trimmed and cut into thirds1 bunch
-
dried spaghetti (wholemeal or spelt)220 g
-
rocket (approx. 60 g), to serve
-
walnuts (approx. 40 g), roughly broken1 - 2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
281.8 mg
Białko
18.3 g
Kalorie
2097.8 kJ /
499.5 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
12.4 g
Tłuszcz nasycony
5.1 g
Węglowodany
44 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Vegetarian chilli
35 min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1 godz. 35 min
Vegetarian sausage rolls
40 min
Vegetable lasagne
1 godz. 35 min
Satay noodle salad
35 min
Mushroom bolognaise
45 min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 min
Lentil bolognese
30 min
Soba noodle mee goreng
40 min
Soba noodle and tofu salad
35 min
Black bean enchiladas
1 godz. 20 min