Urządzenia i Akcesoria
Grilled potato salad with pangrattato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
kipfler potatoes unpeeled and cut into halves (see Tips)1000 g
-
salt plus extra to season2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
fresh dill fronds only (see Tips)3 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
wholegrain mustard2 - 3 tsp
Pangrattato
-
olive oil20 g
-
day-old bread torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)40 g
-
pancetta cut into pieces (see Tips)100 g
-
rocket60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.4 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1356.6 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Aussie potato salad
1 godz. 30 min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Chicken and spinach enchiladas
40 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Sunday morning breakky bake
1 godz. 15 min
Herby potato salad with crisp topping
50 min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30 min
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1 godz.
Sweet potato quiche with prosciutto
1 godz. 15 min