Urządzenia i Akcesoria
Grilled potato salad with pangrattato
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
water500 g
-
kipfler potatoes unpeeled and cut into halves (see Tips)1000 g
-
salt plus extra to season2 pinches
-
olive oil for drizzling
-
ground black pepper plus extra to season2 pinches
-
fresh dill fronds only (see Tips)3 sprigs
-
crème fraîche200 g
-
wholegrain mustard2 - 3 tsp
Pangrattato
-
olive oil20 g
-
day-old bread torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)40 g
-
pancetta cut into pieces (see Tips)100 g
-
rocket60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
452.4 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
1356.6 kJ /
323 kcal
Tłuszcz
20.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
22.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smashed roasted potatoes with rosemary salt
25 godz. 30 min
Chicken Caesar pasta salad
55 min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 godz. 15 min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6 godz. 20 min
Champagne poached chicken terrine
1 godz. 30 min
Salmon, asparagus and potato salad
40 min
Caprese hasselback chicken
40 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Chilli chicken with corn and avocado cream
35 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min