Grilled potato salad with pangrattato
TM6 TM5 TM31

Grilled potato salad with pangrattato

4.9 (49 ocen)

Składniki

  • 500 g water
  • 1000 g kipfler potatoes, unpeeled and cut into halves (see Tips)
  • 2 pinches salt, plus extra to season
  • olive oil, for drizzling
  • 2 pinches ground black pepper, plus extra to season
  • 3 sprigs fresh dill, fronds only (see Tips)
  • 200 g crème fraîche
  • 2 - 3 tsp wholegrain mustard

Pangrattato

  • 20 g olive oil
  • 40 g day-old bread, torn into pieces and crusts removed (approx. 2 slices - see Tips)
  • 100 g pancetta, cut into pieces (see Tips)
  • 60 g rocket

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1356.6 kJ / 323 kcal
Białko
10.9 g
Węglowodany
22.2 g
Tłuszcz
20.5 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Błonnik
3.8 g
Sód
452.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy