Urządzenia i Akcesoria
Beetroot carpaccio with burrata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
8 portions
Składniki
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (opcjonalnie)2 tbsp
-
pecan nuts (opcjonalnie)2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
310.6 mg
Białko
8.8 g
Kalorie
923.3 kJ /
220.7 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
11.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hand Ripped Cabbage
20 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 godz. 20 min
Traditional minestrone
45 min
Sicilian prawn salad
40 min
Gluten Free Dinner Rolls
1 godz. 55 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Aperol® Spritz
10 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49 godz. 5 min
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 min
Pea and mint soup
20 min