Urządzenia i Akcesoria
Artichoke & Butter Bean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
artichoke hearts, in oil drained (1 x 280 g jar artichoke hearts in oil)180 g
-
garlic clove1
-
tinned butter beans drained and rinsed (1 tin)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice20 g
-
natural yoghurt low fat120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6.9 g
Kalorie
476.4 kJ /
113.9 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Asparagus Risotto
45 min
Jerusalem Artichoke Soup with Truffle Oil and Parmesan Crisps
1 godz. 15 min
Tahini and Beetroot Dip
1 godz. 15 min
Garlic and White Bean Stew
50 min
Asian Chopped Salad
20 min
Roasted Cauliflower Soup with Chilli and Garlic Oil
1 godz. 20 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Carrot and Coconut Salad
5 min
Pea and Mint Risotto
40 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min