Urządzenia i Akcesoria
Artichoke & Butter Bean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
artichoke hearts, in oil drained (1 x 280 g jar artichoke hearts in oil)180 g
-
garlic clove1
-
tinned butter beans drained and rinsed (1 tin)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice20 g
-
natural yoghurt low fat120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6.9 g
Kalorie
476.4 kJ /
113.9 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Celeriac and Apple Soup
55 min
Edamame and Spinach Dip
5 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Courgette and Feta Risotto
30 min
Lentils and Roasted Roots with Salsa Verde
1 godz. 30 min
Butterbean Mash with Paprika
20 min
Creamy Sun-dried Tomato and White Bean Dip
10 min
White Bean and Feta Dip
5 min
Bruschetta with White Bean Purée and Gremolata - Bruschetta con crema di fagioli bianchi e gremolata
20 min
Sumac and Tahini Houmous
10 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min