Urządzenia i Akcesoria
Artichoke & Butter Bean Dip
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
550 g
Składniki
-
artichoke hearts, in oil drained (1 x 280 g jar artichoke hearts in oil)180 g
-
garlic clove1
-
tinned butter beans drained and rinsed (1 tin)400 g
-
ground cumin½ tsp
-
lemon juice20 g
-
natural yoghurt low fat120 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6.9 g
Kalorie
476.4 kJ /
113.9 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Węglowodany
19.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hot Artichoke Dip
30 min
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40 min
Smoked Mackerel Watercress Dip
5 min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Fennel Apple Salad
20 min
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 min
Asparagus Risotto
45 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Celeriac and Apple Soup
55 min