Urządzenia i Akcesoria
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
340 g
Składniki
-
80 g de Pecorino Romano coupé en morceaux
-
30 g de noisettes
-
40 g d'estragon frais
-
40 g de cerfeuil frais
-
1 gousse d'ail
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
7 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
22.9 kJ /
5.5 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les pestos
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Houmous classique ou à la betterave
10min
Pesto classique au basilic
10min
Guacamole
5min
Guacamole
5min
Aubergine miso sous-vide
2h 45min
Beurre aux algues
2h 20min
Guacamole
25min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Consommé de bœuf
35min
Buddha bowl
40min
Pesto au basilic
10min
Banana bread (sans gluten)
1h