Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de Pecorino Romano, coupé en morceaux
- 30 g de noisettes
- 40 g d'estragon frais
- 40 g de cerfeuil frais
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 22.9 kJ / 5.5 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chutney pomme-gingembre et chutney de mangue épicée
1h 40min
Pesto d'algues nori
20 min
Dip de lentilles corail
40 min
Pesto de cresson, noix et comté
15min
Tartinade de champignons amande-muscade
20 min
Chutney de fenouil
1h 25min
Bouillon d'oignon
55min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Houmous de betterave
15min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Houmous noix de cajou, à la moutarde et au miel
1h 10min
Pesto au basilic XXL
15min