Urządzenia i Akcesoria
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
340 g
Składniki
-
80 g de Pecorino Romano coupé en morceaux
-
30 g de noisettes
-
40 g d'estragon frais
-
40 g de cerfeuil frais
-
1 gousse d'ail
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 g
Sód
7 mg
Białko
0.1 g
Kalorie
22.9 kJ /
5.5 kcal
Tłuszcz
0.6 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Les pestos
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Beurre aux algues
2 godz. 20 min
Pesto de chou kale, noix et sésame
15 min
Menu veggie - Compotée d’aubergines aux câprons et au tofu grillé
55 min
Emulsion verte, végétaux en suspension, olive-citron-cacahuètes (Sébastien Richard)
1 godz.
Houmous
3 godz. 30 min
Houmous de chou-fleur
35 min
Pesto coriandre-cerfeuil
15 min
Crème aux noix de cajou et aux herbes
8 godz. 15 min
Dip aux haricots noirs
25 min
Poêlée de tofu et céleri sucré salé
2 godz.
Pesto de roquette, pistache et safran
15 min
Tahiné maison
25 min