
Urządzenia i Akcesoria
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
340 g
Składniki
-
de Pecorino Romano coupé en morceaux80 g
-
de noisettes30 g
-
d'estragon frais40 g
-
de cerfeuil frais40 g
-
d'ail1 gousse
-
d'huile d'olive extra vierge150 g
-
de sel½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 g
Kalorie
5.5 kcal /
22.9 kJ
Białko
0.1 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
0 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Sód
7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Les pestos
10 Przepisów
Francja
Francja