![Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/67F870E1-250D-4F56-B18D-EB0A8557CEBF/Derivates/ee709c60-a144-4e31-9aa9-9d99f853df24.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de Pecorino Romano, coupé en morceaux
- 30 g de noisettes
- 40 g d'estragon frais
- 40 g de cerfeuil frais
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 22.9 kJ / 5.5 kcal
- Białko
- 0.1 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 0.6 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Houmous de petits pois et petits pains
3h 10min
Pesto d'algues nori
20 dk
Beurre aux algues
2 godz. 20 min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15 dk
Houmous
10h 40min
Houmous
3h 30min
Houmous
13 godz. 10 min
Chutney mangue-coriandre-citron vert
40 Min
Vinaigrette au miel et au sésame
20 dk
Pesto menthe, amande et chèvre
15 dk
Pesto de roquette, pistache et safran
15 dk
Houmous au citron
5min