Raviolis frits au crabe

Raviolis frits au crabe

4.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • oignon coupé en quatre
    ½
  • de crevettes crues, décortiquées
    150 g
  • de châtaignes d'eau entières, en boîte (dans les épiceries asiatiques), coupées en quatre
    50 g
  • de sucre en poudre
    1 c. à café
  • de fécule de maïs type Maïzena®
    1 c. à café
  • de sauce de soja
    1 c. à soupe
  • d'alcool de riz
    1 c. à café
    1 c. à café de vinaigre de riz
  • du sel
  • du poivre moulu
  • de ciboule ciselée
    35 g
  • chair de crabe en conserve bien égouttée
    150 g
  • feuilles de pâte à wonton
    12
  • d'huile de friture
    360 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 261 kcal / 1098 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...