Raviolis frits au crabe

Raviolis frits au crabe

4.6 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • ½ oignon coupé en quatre
  • 150 g de crevette crue, décortiquée
  • 50 g de châtaignes d'eau entières, en boîte (dans les épiceries asiatiques), coupées en quatre
  • 1 c. à café de sucre en poudre
  • 1 c. à café de fécule de maïs type Maïzena®
  • 1 c. à soupe de sauce de soja
  • 1 c. à café d'alcool de riz
    1 c. à café de vinaigre de riz
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 35 g de ciboule ciselée
  • 150 g chair de crabe en conserve bien égouttée
  • 12 feuilles de pâte à wonton
  • 360 g d'huile de friture

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 12 g
Kalorie 1098 kJ / 261 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...