Urządzenia i Akcesoria
Glace au sirop d'érable
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
300 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min. très froide
-
60 g de lait concentré sucré
-
90 g de sirop d'érable
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1638 kJ /
394.8 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Cobbler aux pêches
2 godz. 35 min
Shortcake canadien aux fraises
30 min
Téquila sour (Métrique)
10 min
Brutti e buoni "moches mais bons"
40 min
Crémeux citron et framboises
2 godz. 30 min
Spaghetti maison, pesto d'avocat
1 godz. 5 min
Glace à la brioche
7 godz.
Rouleaux de printemps aux fruits rouges
2 godz. 25 min
Crème glacée mangue-fraise-noix de coco
6 godz.
Sirop de framboise
20 min
Pai ananas
2 godz.
Gratins à la banane
35 min