Urządzenia i Akcesoria
Glace au sirop d'érable
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 6 godz. 15 min
4 portions
Składniki
-
300 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min. très froide
-
60 g de lait concentré sucré
-
90 g de sirop d'érable
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
14.3 mg
Białko
3 g
Kalorie
1638 kJ /
394.8 kcal
Tłuszcz
31.3 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
22.3 g
Węglowodany
25.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Thermomix® et moi n°20
41 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Glace caramel au beurre salé
12 godz.
Glace au café
12 godz.
Glace à la menthe
3 godz. 20 min
Crème glacée au caramel et aux cacahuètes
3 godz.
Glace stracciatella
12 godz.
Soufflés aux cantuccini avec sauce au café avec le Nester
Brak ocen
Glace rhubarbe, romarin et estragon
14 godz.
Yaourt glacé façon stracciatella
6 godz. 10 min
Le pain de type 80 (Bruno Dinel)
3 godz. 5 min
Crème brûlée à la carotte
3 godz. 25 min
Glace chocolat-cannelle
12 godz.
Les doubitchous... ça se mange sans faim !
24 godz. 10 min