Mille-feuille de filo aux agrumes

Mille-feuille de filo aux agrumes

4.2 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
4 portions

Składniki

  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    50 g
  • de pâte filo (ou phyllo)
    3 feuilles
  • de sucre glace
    4 c. à soupe
  • oranges pelées à vif et coupées en dés
    2
  • pamplemousse rose pelé à vif et coupé en dés
    1
  • de miel
    1 c. à soupe
  • de crème liquide entière très froide
    200 g
  • de faisselle bien égouttée
    200 g
  • de sucre en poudre
    2 c. à soupe bombées
  • le zeste d'un citron jaune finement râpé

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 469 kcal / 1963 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 31 g
Węglowodany 40 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...