Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de pain blanc rassis
- 20 kumquats confits maison (voir "Conseil(s)")
- 15 g de beurre
- 1 c. à soupe de vinaigre de cidre
- 8 petites escalopes de foie gras de canard cru
- sel
- poivre moulu
- pousses de pourpier
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2487 kJ / 596 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 80 g
Alternatywne przepisy
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1 godz. 30 min
Cabillaud à la vapeur de foin de Crau, petits légumes fraîcheur (Demi-finale Thermostars 2017 - Zone 6)
2h
Aubergines d'Almagro marinées
96u.
Crabe farci aux herbes
1 godz. 20 min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3sa 20 dk
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Brak ocen
Œuf mollet aux palourdes et petits pois
50 min
Fonds d'artichaut aux fruits de mer
50 min
Œuf de ferme coulant et chlorophylle de blette (Nicolas Masse)
50 min
Aubergines farcies à l'orientale
1h 15min
Noix de saint-jacques, champignons à la noisette
1 godz. 30 min
Jus de pomme épicé
5min