![Pâtes fraîches rouges Pâtes fraîches rouges](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1b02e090-eed8-4d4f-80c7-cfe1600547f0/Derivates/d9fe9fe7-9e34-4d55-a4da-2aa7fe60dba4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 100 g de jus de tomate
- 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1019.8 kJ / 242.5 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 41.3 g
- Tłuszcz
- 5.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 1.8 g
- Sód
- 532.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Croissant
16 Std.
Pâtes fraîches
1 godz.
Baguette
3h 45min
Pommes noisettes
1h 50 min
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Baguette à la farine d'épeautre
4 godz. 20 min
Pâte feuilletée maison
1 godz.
Pâtes fraîches vertes
1 godz.
Pain de mie
3h 20min
Pain au chocolat
24sa
Pâtes fraîches jaunes
1 godz.
Gnocchis
45 min