Pâtes fraîches rouges

Pâtes fraîches rouges

4.1 9 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 200 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 100 g de jus de tomate
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive extra vierge

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 532.5 mg
Białko 5.3 g
Kalorie 1019.8 kJ / 242.5 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Węglowodany 41.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...