Pâtes fraîches rouges

Pâtes fraîches rouges

4.1 9 ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour fariner
    200 g
  • de jus de tomate
    100 g
  • d'huile d'olive extra vierge
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 242.5 kcal / 1019.8 kJ
Białko 5.3 g
Tłuszcz 5.5 g
Węglowodany 41.3 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 0.8 g
Sód 532.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...