Koperty z siemienia lnianego ze szpinakiem i fetą

Koperty z siemienia lnianego ze szpinakiem i fetą

3.8 25 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
2 porcje

Składniki

  • 60 g siemienia lnianego brązowego Melvit
  • 2 - 3 ząbki czosnku
  • 15 g oleju rzepakowego
  • 200 - 250 g liści szpinaku baby, świeżych
  • 1 łyżeczka oregano, suszonego
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
  • 100 g sera typu feta pokrojonego na 1 cm kawałki
  • 170 g mozzarelli, tartej
  • 60 g serka kremowego podzielonego na kawałki

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 43.8 g
Kalorie 2727.7 kJ / 651.5 kcal
Tłuszcz 46.3 g
Błonnik 5.7 g
Węglowodany 21.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...