Urządzenia i Akcesoria
Gluten free Mediterranean bread
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
15 slices
Składniki
-
butter for greasing
-
fresh rosemary leaves only2 sprigs
-
basmati rice110 g
-
long grain brown rice110 g
-
millet120 g
-
flaxseeds (linseeds)1 tbsp
-
arrowroot flour140 g
-
salt2 tsp
-
guar gum (see Tips)2 tsp
-
raw sugar2 tsp
-
water400 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
grapeseed oil30 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
eggs2
-
pitted black olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
pitted green olives (approx. 15), cut into halves50 g
-
sun-dried tomatoes cut into slices50 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
409.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
82.7 kJ /
19.7 kcal
Tłuszcz
5.5 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free flour mix
10min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Gluten free fruit and nut loaf
55min
Pumpkin, carrot and herb bread
1h 30min
Sesame and chia seed loaf
2h 20min
Gluten free ANZAC biscuits
45min
Quinoa ANZAC biscuits
1h
Cyndi's Gluten-Free Bread
1h 40min
Chia and pepita gluten free loaf
1h 25min
Gluten-Free Bread
1h 50min
Gluten free carrot and almond cake
2h 30min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3h