Urządzenia i Akcesoria
Cashew sour cream
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
320 g
Składniki
-
fresh chives cut into quarters3 sprigs
-
garlic clove1
-
raw cashew nuts120 g
-
water150 g
-
sea salt1 tsp
-
brown onion60 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 320 g
Sód
1905.2 mg
Białko
23 g
Kalorie
2936.2 kJ /
701.8 kcal
Tłuszcz
52.9 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
45.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegan potato and onion bake (Thermomix® Cutter)
1 Std. 30 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Oat milk
25 Min
Vegan custard
15 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Cashew pouring cream
35 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Savoury tofu quiche
1 Std. 30 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Tofu scramble
25 Min