Urządzenia i Akcesoria
Zingy avocado and lime dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
jalapeño chillies trimmed and cut into halves2
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only30 g
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thirds2
-
garlic clove1
-
cos lettuce leaves (approx. 80 g)4
-
lime zested (no white pith) and juiced1
-
avocado (ripe), flesh only1
-
mayonnaise (see Tips)70 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
332.2 mg
Białko
3.5 g
Kalorie
643.9 kJ /
153.3 kcal
Tłuszcz
14.5 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kale mash
30 min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Tzatziki
15 min
Caesar salad dressing
10 min
Beetroot salad
10 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Spinach and rocket salad with cream cheese dressing
30 min
Smoked salmon mousse
5 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Whipped brie with fruit and nut caramel crunch
30 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min