Urządzenia i Akcesoria
Vegan butter
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 8 godz. 5 min
400 g
Składniki
Soaking
-
raw cashews60 g
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water to soak
-
lecithin granules (see Tips)3 tsp
-
boiling water2 tbsp
Butter
-
coconut oil (see Tips)100 g
-
apple cider vinegar½ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
filtered water140 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
ground turmeric1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
953.1 mg
Białko
10.9 g
Kalorie
7098 kJ /
1696.5 kcal
Tłuszcz
182.8 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
99.9 g
Węglowodany
19.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sesame and chia seed loaf
2 Std. 20 Min
Vegan carrot cake with orange frosting
2 Std. 5 Min
Vegan parmesan shards
3 Std. 55 Min
Plant-based béchamel sauce
10 Min
Vegan custard
15 Min
Vegan mayonnaise
15 Min
Vanilla cashew yoghurt
24 Std. 15 Min
Savoury cashew cream cheese
3 Std. 10 Min
Cashew cheddar cheese
3 Std. 10 Min
Plant-based parmesan
5 Min
Tofu 'sour cream'
5 Min
Vegan Christmas cake
27 Std. 10 Min