Urządzenia i Akcesoria
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
5 portions
Składniki
Dried fruit compote
-
water500 g
-
raw sugar100 g
-
cinnamon quill1
-
whole cloves4
-
lemon zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith1
-
dried apricots50 g
-
dried pears50 g
-
pitted prunes50 g
-
dried apple40 g
-
dried peaches50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Ricotta pancakes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
full cream milk190 g
-
eggs separated4
-
gluten free flour mix (see Tips)180 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
-
butter for frying50 g
-
yoghurt to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
456.1 mg
Białko
21.5 g
Kalorie
2686.8 kJ /
639.6 kcal
Tłuszcz
26.5 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
15.6 g
Węglowodany
81.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut rice pudding with fresh mango
25 min
Cashew bread French toast
1 godz. 40 min
Polenta zucchini slice
2 godz. 10 min
Green Smoothie Bowls (Matthew Kenney)
15 min
Spiced chocolate doughnuts
45 min
Plum and raspberry chia puddings
2 godz. 30 min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1 godz.
Raw strawberry cheesecake
7 godz. 45 min
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1 godz. 50 min
Gluten free waffles with maple bacon
1 godz.
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1 godz. 30 min
Chocolate quinoa cake with peanut butter frosting
2 godz. 10 min