Wersje kompatybilne
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dried fruit compote
- 500 g water
- 100 g raw sugar
- 1 cinnamon quill
- 4 whole cloves
- 1 lemon, zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith
- 50 g dried apricots
- 50 g dried pears
- 50 g pitted prunes
- 40 g dried apple
- 50 g dried peaches
- 1 tsp vanilla bean paste
Ricotta pancakes
- 440 g ricotta (see Tips)
- 190 g full cream milk
- 4 eggs, separated
- 180 g gluten free flour mix (see Tips)
- 1 tsp gluten free baking powder (see Tips)
- 1 pinch salt
- 50 g butter, for frying
- yoghurt, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2686.8 kJ / 639.6 kcal
- Białko
- 21.5 g
- Węglowodany
- 81.9 g
- Tłuszcz
- 26.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.6 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 456.1 mg
Alternatywne przepisy
Orange and mango chia pudding
3h 15min
Nutty pancakes with stone fruit compote
1u.
Ricotta and banana pancakes with honeycomb butter
1h 50min
Tapioca fruit cereal
24h 15min
Zucchini pistachio loaf
1h 30 min
Healthy banana bread
1h 15min
Cracked wheat and tomato kibbeh
50min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min
Grilled eggplant dip
2u.
Dutch baby pancake with fruit and yoghurt
35min
Warming porridge
15min
Better-for-you banana pancakes
30min