Omelette aux pommes de terre et papillote de fruit

Omelette aux pommes de terre et papillote de fruit

2.8 38 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions

Składniki

  • 8 œufs moyens
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 4 - 5 brins de ciboulette fraîche ciselés
  • 500 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre à chair ferme, épluchées et coupées en dés (1-2 cm)
  • 300 g de pêches jaunes épluchées et coupées en quartiers
  • 200 g de framboises fraîches
  • 10 g de cassonade
  • ciboulette fraîche finement ciselée, pour la finition

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16.8 g
Kalorie 1367 kJ / 325.2 kcal
Tłuszcz 16 g
Błonnik 6.5 g
Węglowodany 29.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...