Petits pains aux lardons et au romarin

Petits pains aux lardons et au romarin

4.4 17 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 55 min
10 portions

Składniki

  • d'eau
    150 g
  • de levure boulangère sèche
    1 sachet
  • de farine de blé semi-complet
    250 g
  • de sel
    ½ c. à café
  • de lard fumé en dés
    125 g
  • de romarin frais
    2 c. à soupe
  • d'huile d'olive
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 135 kcal / 565 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 18 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...