Petits pains aux lardons et au romarin
TM6 TM5 TM31

Petits pains aux lardons et au romarin

4.4 (16 ocen)

Składniki

  • 150 g d'eau
  • 1 sachet de levure boulangère sèche
  • 250 g de farine de blé semi-complet
  • ½ c. à café de sel
  • 125 g de lard fumé, en dés
  • 2 c. à soupe de romarin frais
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
565 kJ / 135 kcal
Białko
6 g
Węglowodany
18 g
Tłuszcz
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy