Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
150 - 200
g de haricots verts frais
lub 150 - 200 g de pois gourmands - 2 brins de thym frais
- ½ c. à soupe d'huile d'olive
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1850 g d'eau
- 30 g jus de citron (½ citron)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 217.3 kJ / 52.3 kcal
- Białko
- 1.8 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 2.8 g
- Błonnik
- 1.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Endives braisées et caramélisées à l'orange
30 Min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 Min
Cuisson du riz long blanc
35 Min
Ratatouille
55min
Crème fouettée
10 Min
Carottes râpées à ma façon
20 Min
Caramel de base
25 Min
Chou-fleur vapeur
20 Min
Fagots de haricots verts, pommes de terre vapeur et beurre au thym
50 Min
Haricots verts vapeur (200-300 g)
25 Min
Ratatouille provençale
1 Std.
Dorer légèrement des haricots verts
25 Min