Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cous cous
- 250 g di acqua
- 1 limone, il succo spremuto fresco e filtrato
- 300 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 50 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 50 g di mandorle pelate
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2330 kJ / 557 kcal
- Białko
- 12.3 g
- Węglowodany
- 36.5 g
- Tłuszcz
- 40.2 g
- Błonnik
- 8.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cous cous spinaci e uvetta
45min
Cous cous al pesto e melanzane
30min
Cous cous veloce con verdure crude
20min
Cous cous invernale
45min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40min
Quinoa alla caprese
30min
Farro alle carote con frittata
50min
Insalata con primo sale e noci
20min
Farfalle al pesto di frutta secca e caprino
30min
Misto di cereali con zucchine alla menta e tonno
35min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20min
Tabulè di quinoa e tonno
40min