Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 524 kJ / 125 kcal
- Białko
- 27.4 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.75 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40min
Pollo a las hierbas
40min
Pechuga de pavo rellena
45min
Pavo al curry con arroz
30min
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Solomillo de ternera al vapor
15min
Estofado de cordero con hinojo
50min
Solomillo de cerdo con arroz, judías y brócoli
30min
Hamburguesas de steak tartar para dos
10 min
Pechuga de pavo al curry
50min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Papillote de pescado con calabacín y arroz
35 Min