Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1100 - 1200 g de pechuga de pavo sin piel (en una pieza)
- 4 - 6 hojas de laurel frescas
- 4 ramitas de romero fresco
- 4 ramitas de tomillo fresco
- 2000 g de sal gorda
- 700 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 524 kJ / 125 kcal
- Białko
- 27.4 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 1.75 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50min
Solomillo de cerdo con salsa de vino tinto y zanahorias al vapor
45 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Bacalao con mantequilla de cítricos
50min
Salmón con arroz integral y verduras con salsa de eneldo
30 min
Galantina de pavo rellena
5 Std. 30 Min
Corvina con ratatouille
45 min
Papillote de pollo a la pimienta con verduras y caldo
45 min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min
Pez espada al aroma de mostaza
30 min
Lomo de cerdo a la sal con salsa de tomillo al pimentón
1 godz.
Lomo de cerdo con salsa a las finas hierbas
1 godz.