Sauce aux groseilles

Sauce aux groseilles

4.0 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 20 g de beurre coupé en parcelles
  • 100 g de groseilles rouges équeutées
  • 70 g de beurre en morceaux
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 5.5 mg
Białko 0.8 g
Kalorie 785.3 kJ / 190.5 kcal
Tłuszcz 18.8 g
Błonnik 1.5 g
Tłuszcz nasycony 12.3 g
Węglowodany 3.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...