![Sauce aux groseilles Sauce aux groseilles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a44d88db-b9c1-49a8-bfac-585b680d4dfc/Derivates/72b79e7c-44b8-47dc-baad-8a24c23d2751.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g de beurre, coupé en parcelles
- 100 g de groseilles rouges, équeutées
- 70 g de beurre, en morceaux
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 785.3 kJ / 190.5 kcal
- Białko
- 0.8 g
- Węglowodany
- 3.5 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 5.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce à la mangue
50min
Magrets de canard, sauce aux myrtilles
1 godz. 10 min
Mayonnaise au curry
10 min
Risotto à la saucisse et à la trévise
35min
Vin chaud aux agrumes
12u. 25min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13 godz. 15 min
Rillettes de haddock aux agrumes et aux herbes
2h 15min
Rillettes de poisson blanc
55min
Vichyssoise au haddock
45min
Sauce au cidre
20min
Lotte au beurre rouge
40min
Cocktail lait de poule
10 min