Œuf mollet aux palourdes et petits pois

Œuf mollet aux palourdes et petits pois

3.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions

Składniki

  • oignons nouveaux coupés en deux (garder le vert pour le dressage)
    5
  • de beurre
    20 g
  • d'eau
    800 g
  • de palourdes fraîches préalablement rincées
    1000 g
  • de petits pois frais écossés
    800 g
  • de pain aux céréales
    4 tranches
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • œufs
    4
  • de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • tours de moulin à poivre à ajuster en fonction des goûts
    4

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 522.5 kcal / 2187.8 kJ
Białko 29.5 g
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 47.8 g
Błonnik 16.3 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Sód 536.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...