
Urządzenia i Akcesoria
Crabe farci aux herbes
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
crabes cuits4
-
de pain dur en petits morceaux100 g
-
de lait200 g
-
de persil frais équeuté½ bouquet
-
de coriandre fraîche effeuillé½ bouquet
-
de ciboulette fraîche ciselé½ bouquet
-
d'aneth frais équeuté½ bouquet
-
d'ail3 gousses
-
d'échalotes40 g
-
d'huile d'olive30 g
-
de crème liquide 30-40% m.g.80 g
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
477 kcal /
1994.8 kJ
Białko
38.3 g
Tłuszcz
20.3 g
Węglowodany
26.3 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Sód
736.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°19
40 Przepisów
Francja
Francja