Crabe farci aux herbes

Crabe farci aux herbes

4.5 2 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 4 crabes cuits
  • 100 g de pain dur en petits morceaux
  • 200 g de lait
  • ½ bouquet de persil frais équeuté
  • ½ bouquet de coriandre fraîche effeuillé
  • ½ bouquet de ciboulette fraîche ciselé
  • ½ bouquet d'aneth frais équeuté
  • 3 gousses d'ail
  • 40 g d'échalotes
  • 30 g d'huile d'olive
  • 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 736.8 mg
Białko 38.3 g
Kalorie 1994.8 kJ / 477 kcal
Tłuszcz 20.3 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 6.3 g
Węglowodany 26.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...