![Crabe farci aux herbes Crabe farci aux herbes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4AA883DD-489A-4FB2-A68B-13BC34913CDA/Derivates/6c341d7a-fa82-4871-9104-55f8fe38db7f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 crabes cuits
- 100 g de pain dur, en petits morceaux
- 200 g de lait
- ½ bouquet de persil frais, équeuté
- ½ bouquet de coriandre fraîche, effeuillé
- ½ bouquet de ciboulette fraîche, ciselé
- ½ bouquet d'aneth frais, équeuté
- 3 gousses d'ail
- 40 g d'échalotes
- 30 g d'huile d'olive
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1994.8 kJ / 477 kcal
- Białko
- 38.3 g
- Węglowodany
- 26.3 g
- Tłuszcz
- 20.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 736.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blanquette de ris de veau
1h 50min
Sauté d'agneau aux légumes
45min
Ris de veau aux oignons nouveaux
3h
Crème fouettée citron vert-noisette
5 Min
Sorbet mangue-Passion
12sa
Plat : cailles farcies aux pommes et aux pruneaux
1 Std. 45 Min
Croustillants d'araignée
2h
Poêlée d'anguilles et rougail
Keine Bewertungen
Tajine de veau à l'orange, gingembre et menthe
1 Std. 15 Min
Salade de rouget aux figues
50 Min
Tendron de veau roulé aux noix et aux artichauts
2h
Crabes farcis
1 Std. 15 Min