Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey

Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey

3.7 6 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 pieces

Składniki

  • parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)
    400 g
  • unsalted butter diced, plus extra for frying
    50 g
  • olive oil for frying
  • egg whites from large eggs
    2
  • egg yolks from large eggs
    2
  • crème fraîche
    30 g
  • milk
    30 g
  • rice flour
    2 Tbsp
  • fine sea salt or to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper or to taste
    1 pinch
  • walnut halves
    80 g
  • honey
    1 ½ Tbsp
  • Stilton crumbled
    100 g

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 95 kcal / 395 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 7.9 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...