Urządzenia i Akcesoria
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 pieces
Składniki
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
395 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Mint Soup (TM5)
20 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20 min
Salmon and Fennel Risotto
25 min
Coulibiac
2 godz. 15 min
Torta Caprese
55 min
Pears in Spiced Red Wine
3 godz. 20 min
Hot Artichoke Dip
30 min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6 godz. 45 min
Aubergine and Almond Dip
20 min
Chorizo and Butternut Squash Soup
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1 godz.