Urządzenia i Akcesoria
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
30 pieces
Składniki
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
2 g
Kalorie
395 kJ /
95 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pea and Courgette Tarts
1 godz.
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1 godz. 10 min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1 godz.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 godz. 35 min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2 godz. 45 min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2 godz. 15 min
Mushroom Pâté
1 godz. 30 min
Goat's Cheese Pie
1 godz. 10 min
Pear and Blueberry Crumble
45 min
Plum and Almond Traybake
1 godz. 5 min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30 min