Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 slices
Składniki
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing80 g
-
almonds200 g
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)30 g
-
light brown sugar220 g
-
orange thin peelings of skin and 50 g juice1
-
spelt flour220 g
-
fine sea salt½ tsp
-
baking powder1 ½ tsp
-
ground ginger1 ½ tsp
-
large eggs2
-
milk200 g
-
rhubarb roughly chopped300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Białko
9.9 g
Kalorie
1621 kJ /
388 kcal
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chocolate Beetroot Cake
2 godz. 20 min
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 godz. 30 min
Courgette & Ginger Marmalade
40 min
Applesauce Cake
1 godz. 15 min
Orange Burst Biscuits
2 godz. 10 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Pear and Walnut Cake
1 godz. 35 min
Persian Carrot and Coconut Cake
2 godz. 20 min
Courgette and Pine Nut Cake
50 min
Naturally Sweet Apple and Date Cake (Gluten and Dairy Free)
1 godz.
Pear Crumble with Coconut and Hazelnuts
50 min