
Urządzenia i Akcesoria
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 Portionen
Składniki
-
Schalotten halbiert40 g
-
Butterschmalz20 g
-
Rhabarber in Stücken (2 cm)125 g
-
Lammfond400 g
-
Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Rosmarin abgezupft1 Zweig
-
Thymian abgezupft1 Zweig
-
Portwein30 g
-
Ahornsirup20 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Prinzessbohnen, TK aufgetaut500 g
-
Lammrückenfilet600 g
-
Kräuter-Pesto20 g
-
Pflanzenöl2 EL
-
Saucenbinder dunkel20 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
585 kcal /
2451 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
40 g
Węglowodany
18 g
Błonnik
4.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rhabarberliebe
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy