Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1600 g Wasser
- 10 g Zitronensaft
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 1 TL Meerrettich, aus dem Glas, gerieben
- 2 Lachsfilets, frisch, ohne Haut, 3 cm dick (à ca. 125 g)
- 200 g Rote Bete, gegart, gegart
-
100
g Apfel
lub 100 g Mango - 3 Stängel Dill
- Fleur de Sel
- Pfeffer aus der Mühle
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1394 kJ / 333 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 19 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 3.8 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Entenbrust mit Orangen-Zabaglione
2j
Lammhüften mit Speckbohnen
1j 30 menit
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1j 20 menit
Lammhüften mit Speckbohnen
1j 30 menit
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1j
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1j
Roastbeef mit Kartoffelecken und Kerbelremoulade
1j 30 menit
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1 godz. 35 min
Lammfilets mit Lavendel
13 godz.
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10 min
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1j
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10 min