Urządzenia i Akcesoria
Kalbsleber venezianisch
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Parmesan in Stücken10 g
-
glatte Petersilie abgezupft3 Stängel
-
Salbei abgezupft3 Stängel
-
Butter80 g
-
Olivenöl20 g
-
Zwiebeln geviertelt350 g
-
Salz1 ¼ TL
-
Weißwein100 g
-
Kalbsleber am Stück, ohne Haut500 g
-
Milch600 g
-
Lorbeerblatt, frisch mehrfach eingeschnitten1
-
Polenta (Maisgrieß)100 g
-
Mehl40 g
-
Pfeffer3 Prisen
-
Muskat, frisch gerieben3 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
28 g
Kalorie
2404 kJ /
573 kcal
Tłuszcz
29 g
Węglowodany
43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coq au vin
2 godz.
Andalusische Fischsuppe
50 min
Bouillabaisse
1 godz.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Kalbstafelspitz
50 min
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Provenzialisches Lammragout
1 godz. 40 min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1 godz. 10 min
Ossobuco
1 godz. 20 min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 min