
Urządzenia i Akcesoria
Guisado de feijoca
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 doses
Składniki
-
cebola cortada em pedaços150 g
-
dentes de alho2
-
malagueta vermelha (opcjonalnie)1
-
azeite35 g
-
paprika1 c. chá de
-
folha de louro1
-
tomate em pedaços450 g
-
sal1 c. chá de
-
açúcar amarelo1 c. chá de
-
orégãos1 c. chá de
-
feijoca cozida escorrida400 g
-
espinafres frescos cortados grosseiramente100 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
206 kcal /
859 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
20 g
Błonnik
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Outubro 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia