Emincé de veau à la normande
TM5 TM31 TM6

Emincé de veau à la normande

3.8 (25 ocen)

Składniki

  • 100 g de pont-l’évêque
  • 18 brins de persil frais, et un peu pour servir
  • 1 échalote, coupée en 2
  • 20 g de beurre
  • 700 g d'escalope de veau, coupée en lanières
  • sel
  • poivre moulu
  • 200 g de champignons de Paris frais, émincés
  • 100 g de cidre brut
  • 60 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1825 kJ / 436 kcal
Białko
61 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
19 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy