
Urządzenia i Akcesoria
Palette à la diable
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
de beurre doux30 g
-
de viande de porc type palette ou rôti (voir "Conseil(s)")600 g
-
de bière brune120 g
-
de fond de viande maison2 c. à soupe
-
de moutarde forte60 g
-
de moutarde à l'ancienne60 g
-
de sel à ajuster en fonctions des goûts3 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonctions des goûts2 pincées
-
d'eau650 g
-
de pommes de terre cireuses (à chair ferme) détaillées en cubes (2 cm)600 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
343 kcal /
1436 kJ
Białko
26.8 g
Tłuszcz
15.2 g
Węglowodany
23.7 g
Błonnik
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Balade alsacienne
11 Przepisów
Francja
Francja