Pâtes carbonara au chou romanesco

Pâtes carbonara au chou romanesco

4.0 117 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

  • de chou romanesco frais ou surgelé, en fleurettes
    200 g
  • de lardons fumés
    100 g
  • d'huile de tournesol
    1 c. à soupe
  • de pâtes sèches type mafaldes
    200 g
  • de crème liquide entière
    200 g
  • d'eau
    500 g
  • du sel
  • du poivre moulu
  • d'oignons frits déshydratés (opcjonalnie)
    2 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 337 kcal / 1413 kJ
Białko 16 g
Tłuszcz 14 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...