Conchiglioni aux épinards et ricotta

Conchiglioni aux épinards et ricotta

4.2 149 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    1500 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 ½ c. à café
  • de pâtes sèches type conchiglioni
    250 g
  • de parmesan coupé en morceaux
    50 g
  • gousse d'ail
    1
  • de beurre doux
    30 g
  • d'épinards frais
    500 g
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de ricotta
    450 g
  • de gorgonzola
    100 g
  • de pignons de pin
    70 g
  • de pancetta (opcjonalnie) coupée en fines lanières
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 735 kcal / 3077 kJ
Białko 37 g
Tłuszcz 42.8 g
Węglowodany 49.5 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...