Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1793 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Prawn and Miso Noodle Soup
20 min
Curried Prawns with Rice
1 godz.
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Stuffed vegetables
1 godz. 5 min
Tofu stew
30 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Brodet (Fish stew)
1 godz. 15 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 godz. 25 min
Creamed Cod
45 min
Poached Cod with Leek Sauce, Steamed Carrots and Basmati Rice
40 min