Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1793 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45 min
Fish with Mixed Pepper Couscous
40 min
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Salmon Soufflé
1 godz.
Fish and Herb Parcel
35 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Baked spinach and eggs
35 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5 godz. 15 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Creamed Cod
45 min