Urządzenia i Akcesoria
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions
Składniki
-
cornbread broken up200 g
-
olive oil220 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered150 g
-
salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)500 g
-
500 g turnip greensfrozen spinach defrosted, water squeezed out500 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
tinned chickpeas rinsed, drained800 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
20 g
Kalorie
1793 kJ /
429 kcal
Tłuszcz
30 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Fish and Herb Parcel
35 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45 Min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 Min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 Min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1 Std.
Chickpea soup with spinach
40 Min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 Std. 15 Min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40 Min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 Min