Salt Cod with Spinach and Chickpeas

Salt Cod with Spinach and Chickpeas

4.1 9 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
8 portions

Składniki

  • cornbread broken up
    200 g
  • olive oil
    220 g
  • garlic cloves
    3
  • onions quartered
    150 g
  • salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)
    500 g
  • frozen spinach defrosted, water squeezed out
    500 g
    500 g turnip greens
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • tinned chickpeas rinsed, drained
    800 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20 g
Kalorie 1793 kJ / 429 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...