Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (opcjonalnie)20 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
38 g
Kalorie
2525 kJ /
604 kcal
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Balsamic Salmon and Courgette Noodles
25 min
Hake Salad with Mango and Lime Mayonnaise
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Steamed Salmon Parcels
55 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 min
Brown Rice Salad with Trout
35 min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 min