
Urządzenia i Akcesoria
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
extra virgin olive oil100 g
-
red wine vinegar30 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
fresh watercress200 g
-
sea bass fillets skin on (approx. 90 g each)4
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
water500 g
-
couscous180 g
-
oranges 2 peeled, pith removed, cut in pieces (2 cm), 30 g juice and finely grated zest of ½2 ½
-
toasted pine nuts (opcjonalnie)20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
604 kcal /
2525 kJ
Białko
38 g
Tłuszcz
31 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 min
Prawn Saganaki with Feta
35 min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 godz. 45 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 godz.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.