Gratin de poisson

Gratin de poisson

4.4 275 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

  • d'emmental coupé en morceaux
    60 g
  • de beurre et un peu pour le plat
    30 g
  • de farine
    30 g
  • de champignons de Paris frais émincés en fines lamelles
    150 g
  • de lait
    250 g
  • de noix de muscade en poudre
    1 pincée
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    ½ c. à café
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • œuf
    1
  • de filets de poisson (merlu, lieu, sabre, églefin...)
    500 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 309 kcal / 1298 kJ
Białko 32 g
Tłuszcz 16.3 g
Węglowodany 8.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...