Papillotes de lieu noir

Papillotes de lieu noir

4.4 101 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions

Składniki

La crème ciboulette
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    250 g
  • de vinaigre balsamique
    10 g
  • de ciboulette fraîche ciselée
    3 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
Les papillotes et leur garniture
  • d'oignons coupés en deux
    300 g
  • de beurre demi-sel
    30 g
  • de filets de poisson blanc type lieu noir
    800 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    4 pincées
  • d'eau
    500 g
  • de pommes de terre coupées en morceaux
    800 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 621 kcal / 2608 kJ
Białko 52.5 g
Tłuszcz 28 g
Węglowodany 37.5 g
Błonnik 5.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...