
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La crème ciboulette
- 250 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g de vinaigre balsamique
- 3 c. à soupe de ciboulette fraîche ciselée
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Les papillotes et leur garniture
- 300 g d'oignons coupés en deux
- 30 g de beurre demi-sel
- 800 g de filets de poisson blanc type lieu noir
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 500 g d'eau
- 800 g de pommes de terre coupées en morceaux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 621 kcal / 2608 kJ
- Białko
- 52.5 g
- Tłuszcz
- 28 g
- Węglowodany
- 37.5 g
- Błonnik
- 5.5 g