Coulant chocolat au cœur caramel

Coulant chocolat au cœur caramel

4.5 66 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 24 godz.
10 portions

Składniki

Le cœur au caramel
  • de lait concentré sucré
    400 g
  • de sucre roux
    50 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux
    50 g
La pâte à coulant au chocolat
  • de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux
    250 g
  • de beurre demi-sel coupé en morceaux et un peu pour les mini caissettes
    175 g
  • de sucre glace maison
    125 g
  • de farine de blé et un peu pour les mini caissettes
    75 g
  • œufs
    5

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 431 kcal / 1804 kJ
Białko 7.1 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 44.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...