Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de beurre mou
- 130 g de sucre en poudre
- 150 g de farine de blé
- 160 g de lait
- 2 œufs
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- ½ c. à café de sel
- 5 g d'extrait naturel de vanille
- 200 g de myrtilles fraîches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 895 kJ / 212 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Muffins pomme-raisin
35 min
Minicakes pêche-abricot
35 min
Framboises sur biscuit moelleux à la rose
35 min
Cake à la noix de coco
1h 15min
Muffins aux cerises
2h 45min
Marbré express au chocolat
45 min
Cake aux pépites de chocolat et aux abricots
1 godz. 10 min
Clafoutis aux fruits rouges
55 min
Muffins chocolat au cœur framboise
1h 15min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1 godz. 20 min
Muffins aux myrtilles, framboises et crème de yaourt
45 min
Muffins gourmands aux myrtilles
35 min