Muffins au chocolat et caramel au beurre salé

Muffins au chocolat et caramel au beurre salé

4.4 59 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
8 portions

Składniki

Le caramel au beurre salé
  • d'eau
    40 g
  • de sucre en poudre
    150 g
  • de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
    150 g
  • de beurre salé coupé en morceaux
    125 g
Le moelleux
  • de chocolat noir 50% de cacao minimum
    200 g
  • de beurre coupé en morceaux
    200 g
  • œufs
    5
  • de farine de blé
    20 g
  • de sucre glace maison
    150 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 697 kcal / 2904 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 55 g
Błonnik 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...