Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 900 g di carne di coniglio in pezzi
- 250 g di acqua
- 50 g di aceto
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 70 g di olive nere denocciolate
- 250 g di vino rosso
- 100 g di polpa di pomodoro
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1318 kJ / 315 kcal
- Białko
- 32.3 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 20.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Trippa alla fiorentina
1 Std. 15 Min
Coniglio ai carciofi
1h 25min
Coniglio in umido
1h 25min
Ossobuco alla milanese
1h 10min
Coniglio stufato
1h 10min
Coniglio ai funghi
1h 10min
Coniglio alla mediterranea
50min
Faraona al vino rosso
1h 30min
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Coniglio ripieno ai carciofi
1 Std. 40 Min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Coniglio alla siciliana
1 Std. 20 Min