Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 70 g di cipolla rossa a pezzi
- 150 g di pomodori ciliegino a metà
- 1 spicchio di aglio
- 2 mazzetti di prezzemolo, le foglioline lavate ed asciugate
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 280 g di fagioli azuki rossi secchi (vedere consigli)
- 900 g di acqua
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1464 kJ / 350 kcal
- Białko
- 14.7 g
- Węglowodany
- 35.7 g
- Tłuszcz
- 16.5 g
- Błonnik
- 12.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zuppa di legumi e cereali
1 godz.
Lenticchie speziate in umido
1h 30min
Piselli in umido
1h 10min
Fave in umido
1 godz.
Ceci in umido
1h 30min
Zuppa di piselli secchi
1h 25min
Zuppa di ceci e cicoria
1 godz.
Fagioli in umido
1h 30min
Fave al guanciale
35min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35min
Zuppa di fagioli all’occhio a Cottura Lenta con pane al farro
12h 10min
Fagioli alla veneta
1h 30min